Nasze osiągnięcia

Czyli to za co jesteśmy doceniani

IMG_0006

2019

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – zupa grochowa, Rilette, mięsiwo ze spiżarni, kiełbaski rawickie, zupa węgierska

IMG_0002

2018

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – salceson bawarski, kiełbasa z kotła, biała parzona firmowa, smalczyk ze spiżarni, mięsiwo ze spiżarni

okragle1

2019

Potwierdzenie jakości –
Kiełbasa biała parzona wielkopolska

Okragle 2

2018

Potwierdzenie jakości –
Kiełbasa biała parzona wielkopolska

medal

2018

Targi Smaki REGIONÓW

IMG_0001

2018

Targi Smaki REGIONÓW

IMG_0008

2018

Orzeł Tygodnika „WPROST”

Beznazwy-1

2018

ŚWIADECTWO JAKOŚCI potwierdzającego zgodność produkcji produktu rolnego lub środka spożywczego ze specyfikacją.
Kiełbasa Biała Parzona Wielkopolska 

IMG_0003

2017

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – szynka dworska, polędwica dworska, boczek dworski, kiełbasa dworska

awards_2016_01

2016

Certyfikat – System Gwarantowanej Jakości żywności za kiełbasę polską surową

IMG_0005

2016

Certyfikat – Systemu Gwarantowanej Żywności QAFP w zakresie zeszytu branżowego: „WĘDLINY. Wymagania produkcyjne i jakościowe:

awards_2015_11

2015

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – szynka golejewska, szynka geesowska, żywiecka z indykiem, frankfurterki

awards_2015

2015

Wyróżnienie za białą parzoną

awards_20152

2015

Certyfikat „Doceń polskie” za Szynkę Pieczoną

awards_2014

2014

Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Kiełbasę Białą Parzoną

awards_2014_1

2014

Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Kiełbasę Polską Wędzoną

awards_2014_2

2014

Najwyższa Jakość z Wielkopolski, Q 2014, certyfikacja jakości Wielkopolskich Tradycyjnych Wyrobów Mięsnych za Polędwicę Wędzoną

awards_2014_3

2014

Dyplom I miejsca za Pasztet Pieczony, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich

awards_2014_4

2014

Dyplom I miejsca za Filet Na Biało, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich

awards_2014_5

2014

Dyplom I miejsca za Białą Parzoną, VIII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich

awards_2013

2013

Dyplom za zajęcie II miejsca w Konkursie o tytuł Najlepszego Producenta wędlin Wielkanocnych, VII edycja Ogólnopolskich Konkursów Wędliniarskich

awards_20121

2012

Dyplom w Konkursie Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym za najwyżej oceniony produkt: Zupa Węgierska

awards_2011

2011

Międzynarodowe Targi Poznańskie, Polagra Food, Złoty medal za Kiełbaski Rawickie

awards_2010

2010

I miejsce w grupie zakładów większych dla Najlepszego Producenta Wędlin, Konkursy Wędliniarskie XVI Forum Rzeźnictwa i Wędliniarstwa Polagra Food